foto

Malin Barr

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Beta Test
2020 Honeydew
Lapsis
2019 First Love
2018 Mrakodrap
2017 Beach House

TV seriály

2020 Top Dog (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2019 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2016 Bull (TV seriál)
The Woman in 8D (S01E02)
2014 Hunt with John Walsh, The (TV seriál)

Dokumentární

2014 My Crazy Love (TV seriál)
2013 Snapped: Killer Couples (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky