foto

Dominique Champagne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 ‎Apapacho: A Caress for the Soul
2016 A Pact Among Angels
2012 The Bo$$é Empire
2004 Dans une galaxie près de chez vous - Le film
Le rire de la mer (TV film)
2002 24 poses (portraits) (TV film)
2001 Delirium
1998 Traces d'étoiles (TV film)

TV seriály

2019 Appelle-moi si tu meurs (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Fragile (TV seriál)
Toute la vie (TV seriál)
2018 Discussions avec mes parents (TV seriál)
Ostré předměty (TV seriál)
Milk (E08)
Pád (E07)
Třešeň (E06)
další epizody (5)
2014 Nouvelle Adresse (TV seriál)
2013 Les pêcheurs (TV seriál)
2011 Penthouse 5-0 (TV seriál)
2010 Les rescapés (TV seriál)
2009 Aveux (TV seriál)
2006 Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
2005 Vice Caché (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)
2013 Corno
2011 Gordon Sheppard or the Art of Dying Well
2004 Sex, Truth and Videotape (TV seriál)
2003 Ultimate Crashes (TV film)
1999 Insectia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky