foto

Eric Berry

  • nar. 9.1.1913
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.9.1993 (80 let)
    Laguna Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Sadat (TV film)
1966 Barefoot in Athens (TV film)
Lamp at Midnight (TV film)
1964 To Trap a Spy - a.z.
1963 Invincible Mr. Disraeli, The (TV film)
1955 Constant Husband, The
1954 Double Exposure
1953 Escape by Night
Intruder, The
Operation Diplomat
Příběh Gilberta a Sullivana
1952 Miss Robin Hood
1949 Dear Mr. Prohack
The Passionate Pilgrim (TV film)
1948 Červené střevíčky
1946 Exercise Bowler (TV film)
1941 49th Parallel
1938 Richard of Bordeaux (TV film)
1937 Ostrov zapomenutých

TV seriály

1977 Andros zasahuje (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1961 Great Ghost Tales (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1958 Adventures of the Sea Hawk (TV seriál)
1956 The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 The Inch Man (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1954 Look Up and Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky