foto

Arthur H. Nadel

  • nar. 25.4.1921
    New York City, New York, USA
  • zem. 22.2.1990 (68 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1970 Underground
1967 Mejdan

TV seriály

1981 Kid Super Power Hour with Shazam!, The (TV seriál)
1978 Jason of Star Command (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Space Academy (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
1974 Shazam! (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1967 Heroic Mission (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Střihačská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1985 Tajemství meče
1969 Strategy of Terror

TV seriály

1981 Kid Super Power Hour with Shazam!, The (TV seriál)
1978 Jason of Star Command (TV seriál)
1977 Space Academy (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
1974 Shazam! (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1959 The Detectives (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1978 Jason of Star Command (TV seriál)
1977 New Adventures of Batman, The (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
1974 Shazam! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace