foto

Berkan Öztrak

  • nar. 11.2.1967 (53 let)
    Izmit, Kocaeli, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Kedi Özledi

TV seriály

2017 Meryem (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 Hanım Köylü (TV seriál)
2014 Güzel Köylü (TV seriál)
2013 Osmanlı Tokadı (TV seriál)
2012 Ustura Kemal (TV seriál)
2010 Dürüye'nin Güğümleri (TV seriál)
İhanet (TV seriál)
2008 Baba Ocağı (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky