foto

Vittorio Sindoni

  • nar. 1939
    Capo d'Orlando, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Abbraccialo per me
2011 La ragazza americana (TV film)
2010 Můj dům je plný zrcadel (TV film)
2009 Una sera d'ottobre (TV film)
2007 Le ragazze di San Frediano (TV film)
2006 Muž, který snil s orly (TV film)
2005 Il mondo è meraviglioso (TV film)
Regina dei fiori (TV film)
2004 Madre come te (TV film)
1998 Konečně vdaná (TV film)
1991 Come una mamma (TV film)
1990 Fredda mattina di maggio, Una (TV film)
1989 Come stanno bene insieme (TV film)
1988 Collina del diavolo, La
1984 Giuseppe Fava: Siciliano come me
1982 Quasi quasi mi sposo (TV film)
1979 Anni struggenti
1978 Ridendo e scherzando
1977 Ride bene... chi ride ultimo
1976 Per amore di Cesarina
Perdutamente tuo... mi firmo Macaluso Carmelo fu Giuseppe
1975 Son tornate a fiorire le rose
1974 Amore mio non farmi male
1973 Signora è stata violentata, La
1972 E se per caso una mattina...
1969 Italiani! È severamente proibito servirsi della toilette durante le fermate
1968 Assassino ha le mani pulite, L'

TV seriály

2011 Cugino e cugino (TV seriál)
2008 Per una notte d'amore (TV seriál)
2006 Butta la luna (TV seriál)
2005 Il capitano (TV seriál)
2002 Stiamo bene insieme (TV seriál)
2001 Non lasciamoci più 2 (TV seriál)
1999 Non lasciamoci più (TV seriál)
1996 Positano (TV seriál)
1993 La scalata (TV seriál)
Madre come tu, Una (TV seriál)
Prigioniera di una vendetta (TV seriál)
1992 Číňan (TV seriál)
1990 Le Gorille (TV seriál)
1987 Vůle zvítězit (TV seriál)
1985 Voglia di cantare (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Abbraccialo per me

Producentská filmografie

Filmy

2016 Abbraccialo per me

Herecká filmografie

TV seriály

1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky