foto

Piera Vidale

  • nar. 1944
    Milano, Lombardy, Itálie
  • zem. 2018
    Roma, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Ragazzina, La
1967 Criminali della metropoli, I
1965 Antonio e Cleopatra (TV film)
1964 Grandi camaleonti, I (TV film)
1951 Leggenda di Genoveffa, La

TV seriály

1973 Qui squadra mobile (TV seriál)
1969 Giocando a golf una mattina (TV seriál)
1967 Caravaggio (TV seriál)
1965 Le avventure di Laura Storm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky