foto

Alberto Mayagoitia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Brothers of Justice
2009 Kautiveria
1991 Acosado
Lucrecia
1987 Zapata en Chinameca

TV seriály

2001 Jako ve filmu (TV seriál)
2000 Pomsta (TV seriál)
1999 Catalina y Sebastián (TV seriál)
1996 Marisol (TV seriál) - herec, a.z.
1995 Última Esperanza, La (TV seriál)
1993 Madres egoístas (TV seriál)
1989 Luz y sombra (TV seriál)
1987 Amor en silencio (TV seriál)
Rosa salvaje (TV seriál)
1986 Pobre juventud (TV seriál)
1985 Vivir un poco (TV seriál)
1983 Chispita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky