foto

Cosimo Andronico

  • nar. 1964
    Catania, Sicily, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Una Ferrari per due (TV film)
Una coppia modello (TV film)
Una villa per due (TV film)
2013 La tempesta (TV film)
2012 La vita che corre (TV film)
2009 Feisbum
2008 Noi due (TV film)
2006 L'uomo che rubò la Gioconda (TV film)
2005 Sacco & Vanzetti (TV film)
2004 Cime tempestose (TV film)
1999 L'amore oltre la vita (TV film)

TV seriály

2014 Madre, aiutami. (TV seriál)
2013 Rosso San Valentino (TV seriál)
2012 Commissario Nardone, Il (TV seriál)
2011 La donna che ritorna (TV seriál)
2008 I liceali (TV seriál)
2007 Lady detektiv (TV seriál)
2006 La freccia nera (TV seriál)
2004 Síla intrik (TV seriál)
2003 Citadela (TV seriál)
2002 Il commissario (TV seriál)
Io ti salverò (TV seriál)
Stiamo bene insieme (TV seriál)
1999 Non lasciamoci più (TV seriál)
Tre addii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky