foto

Xin Qiao

  • nar. 23.11.1993 (27 let)
    Heilongjiang, Harbin, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Match

TV seriály

2020 Sisyphus (TV seriál)
The Ordinary Glory (TV seriál)
Xiao feng bao zhi shi jian de mei gui (TV seriál)
2019 In Youth (TV seriál)
Wo bu neng lian ai de nu peng youYou (TV seriál)
2017 Nirvana in Fire 2: Wind Blows in Chang Lin (TV seriál)
2016 Huan Le Song (TV seriál)
2015 Lang ya bang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky