foto

Roman Jaroslavcev

  • nar. 11.1.1986 (34 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 1814

TV seriály

2013 Umnik (TV seriál)
2010 Vojennaja razvedka (TV seriál)
Jagdkomanda: Časť 2 (S01E02)
Jagdkomanda: Časť 1 (S01E01)
2009 Gluchar (TV seriál)
Palki (S02E36)
Litějnyj (TV seriál)
Smerť po tělefonu (S03E08)
2008 Luna v zenite (TV seriál)
2006 Staršeklassniki (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Pitěrskij tranzit (S02E06)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Vspyška (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
2014 Koroleva igry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky