foto

Jan Henrik Pusch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Louis van Beethoven (TV film)
Marie Brand und die Liebe zu viert (TV film)
2018 Zavařovačka života
2015 Der Verlust (TV film)
Familie verpflichtet (TV film)
Prokletý ráj (TV film)
Tod eines Mädchens (TV film)
2014 Der Prediger (TV film)
Die Flut ist pünktlich (TV film)
2013 Bolest v srdci (TV film)
Wer liebt, lässt los (TV film)

TV seriály

2017 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Liebesrausch (E13)
2016 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod eines Stalkers (E12)
Das Versprechen (E11)
2015 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das verschwundene Kind (E10)
2014 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Falsche Liebe (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky