foto

María José Parra

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La Mancha Negra
2018 Mé drahé bratrstvo
2009 Minutos del silencio, Los (TV film)
2004 XXL
1999 Se buscan fulmontis
1984 Feroz
1975 El colegio de la muerte
Juego de amor prohibido

TV seriály

2020 Paratiisi (TV seriál)
Ei enää painajaisia (E02)
2019 Malaka (TV seriál)
2015 Centro médico (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2001 Arrayán (TV seriál)
Cuéntame (TV seriál)
2000 Antivicio (TV seriál)
1997 Negocios de mamá, Los (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
1990 Vindrem a sopar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky