foto

Taťjana Aptikejeva

  • nar. 17.2.1969 (51 let)
    Mogilyov-Podolskiy, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sčastlivyj koněc
2007 Osoběnnosti nacionalnoj podljodnoj lovli, ili Otryv po polnoj
2003 Russkij specnaz
1999 Barák

TV seriály

2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
2014 Takaja rabota (TV seriál)
Pismo (S01E04)
Semja (S01E03)
Šamanka (TV seriál)
Odnoklassniki (E12)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Razvodka (S07E02)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nastojaščaja ljubov (S11E28)
2009 Kaťa (TV seriál)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Mjagkaja lapa smerti (S01E01)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Džoker (S03E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky