foto

Vladislav Syč

  • nar. 7.2.1966 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2016 Protiv vsech pravil
2012 Prazdnik vzaperti
2009 Utro

TV seriály

2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Otrava (S09E01)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Rokovaja ženščina (E08)
Vozvraščenije (E01)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky