foto

Jonas Bergström

  • nar. 11.5.1946 (74 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Utflykt
2015 Arne Dahl: Dödsmässa (TV film)
1994 Polis polis potatismos
1988 Nová dobrodružství Pippi Punčochaté
1987 Fadern, sonen och den helige ande
Svart gryning
1985 Skuggan av Henry (TV film)
1984 Bakom jalusin
1979 En handelsresandes död (TV film)
1973 Håll alla dörrar öppna
1969 Ådalen 31
1968 Dr. Glas

TV seriály

1995 En nämndemans död (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1986 Sammansvärjningen (TV seriál)
1983 Spanarna (TV seriál)
1973 Makt på spel (TV seriál)
1971 Den byxlöse äventyraren (TV seriál)
1970 Frida och hennes vän (TV seriál)
1969 Kråkguldet (TV seriál)

Dokumentární

2016 Der Clown (TV film)
2015 En liten film om Fimpen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky