foto

Bubi Escobar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 La vida era eso
2016 El futuro ya no es lo que era
2009 Fuga de cerebros
2008 Osmička ve vztahu
Tierras altas, Las
2003 Kárate a muerte en Torremolinos
1998 El conductor

TV seriály

2021 La cocinera de Castamar (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2020 Ministerstvo času (TV seriál)
Días de futuro pasado (S04E08)
Pretérito imperfecto (S04E07)
El tiempo vuela (S04E06)
další epizody (8)
2018 Fugitiva (TV seriál)
La fuerza (E09)
El mar (E08)
La noche (E07)
další epizody (9)
2017 Ministerstvo času (TV seriál)
Entre dos tiempos (S03E13)
Contratiempos (S03E12)
Tiempo de verbena (S03E11)
další epizody (13)
2016 Ministerstvo času (TV seriál)
Cambio de tiempo (S02E13)
Hasta que el tiempo nos separe (S02E12)
Tiempo de lo oculto (S02E11)
další epizody (13)
2015 Ministerstvo času (TV seriál)
La leyenda del tiempo (S01E08)
Tiempo de venganza (S01E07)
Cualquier tiempo pasado (S01E05)
další epizody (5)
2014 Víctor Ros (TV seriál)
2012 Rescatando a Sara (TV seriál)
2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
2008 Plan América (TV seriál)
1994 Colegio mayor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky