foto

Mark Critch

  • nar. 1974
    St. John's, Newfoundland and Labrador, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bunker 6 - vyp.
Jak ulovit Dr. Lewise
2006 Cesta k vítězství (TV film)
2001 Na ptáky jsme krátký
1998 Extraordinary Visitor
1994 Anchor Zone

TV seriály

2013 Satisfaction (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Hit and Rum (S01E05)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Just for Laughs: All-Access (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)

TV pořady

1992 This Hour Has 22 Minutes (TV pořad)

Host

TV pořady

2003 This Hour Has 22 Minutes: New Year's Eve Special (TV pořad)
1992 This Hour Has 22 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky