foto

Viktória Dzurenková

  • nar. 1982
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Viktoria Dzurenková (1982) je absolventkou estetiky a výtvarné výchovy na Filozofické a pedagogické fakultě Univerzity Konštantína Filozofa v Nitře. Od roku 2008 studuje na katedře režie hraného filmu na pražské FAMU. Natočila několik krátkometrážních hraných filmů i dokumentů. Pro Českou televizi natočila jeden díl dokumentárního cyklu Děti padesátých let.

7th Prague Short Film Festival

Režijní filmografie

Filmy

2017 Dotek betonu (studentský film)
2013 Ujo Viktor (studentský film)
2012 Kolo života (studentský film)
Praho, má lásko (studentský film)
2010 Otec (studentský film)
2009 Lesby nenosí vysoké podpatky (studentský film)
Mezihra (studentský film)
Šaty pro nevěstu

Dokumentární

2012 Světlo z Himaláje (studentský film)
2011 Pár věcí o Lucii (studentský film)
2010 Děti 50. let (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace