foto

Adrienne Zeidler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Léto v Oxfordu (TV film)
2015 Engel der Gerechtigkeit - Geld oder Leben (TV film)
Tiefe Wunden (TV film)
2014 Mordsfreunde (TV film)
Vergrabene Stimmen
2013 Engel der Gerechtigkeit - Kopfgeld (TV film)
Engel der Gerechtigkeit - Ärztepfusch (TV film)
Konec lží (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sizilien (TV film)
2011 Engel der Gerechtigkeit (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Kroatien (TV film)
2010 Plavba snů: Korfu (TV film)
Trau' niemals deinem Chef (TV film)
2009 Bis an die Grenze (TV film)
Plavba snů: Florida (TV film)
2008 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Madeira (TV film)
2007 Nur ein kleines bisschen schwanger (TV film)
Reife Leistung! (TV film)
Sperling und die kalte Angst (TV film)
2005 Die Mandantin (TV film)
Sperling und der Fall Wachutka (TV film)
Sperling und die Katze in der Falle (TV film)
2004 Dornröschens leiser Tod (TV film)
Sperling und die letzte Chance (TV film)
2003 Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
Sperling und die Angst vor dem Schmerz (TV film)
2002 Sperling und der stumme Schrei (TV film)
2001 Sperling und das Krokodil im Müll (TV film)
Sperling und das letzte Tabu (TV film)

TV seriály

2019 Ella Schön (TV seriál)
Sturmgeschwister (S02E02)
Die nackte Wahrheit (S02E01)
Nachtschicht (TV seriál)
Cash & Carry (E16)
2018 Ella Schön (TV seriál)
Záležitost s láskou (S01E02)
Setkání na ostrově (S01E01)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Herzschmerz (S14E21)
Die kleine Elster (S14E20)
Verblitzt (S14E19)
další epizody (8)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Lebensretter (S13E25)
Damenwahl (S13E24)
Freispruch (S13E23)
další epizody (12)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Unter Strom (S13E10)
Getrennt (S12E12)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Platzpatronen (S12E11)
Tödliche Nebenwirkungen (S12E09)
Durchzug (S12E07)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2004 Der Ferienarzt (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Salto kommunale (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky