foto

Konsťantyn Kosynskyj

  • nar. 23.9.1974 (46 let)
    Energodar, Zaporozhskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zustrič odnoklasnykiv
2016 Sluga naroda 2
2015 Ně para
Veďma
Zahublene misto
2008 Alpinist (TV film)

TV seriály

2019 Roztyn pokaže (TV seriál)
2018 Oper za vyklykom (TV seriál)
Hlamurni rabyni (S01E16)
Otkrytoje okno (TV seriál)
Spadkojemycja mymovoli (TV seriál)
2017 Kontakt (TV seriál)
Koroleva "Margo" (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
Puť skvoz sněga (TV seriál)
Zamuž posle vsech (TV seriál)
2016 Major i magija (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Viddil 44 (TV seriál)
Volodymyrska 15 (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Dvorňažka Ljalja (TV seriál)
Korabl (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
2013 Propavšie bez věsti (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Pro zavetnyj traktor i děla serděčnyje (S02E60)
Na ostrije noža (S02E47)
Fatalnyj diagnoz (S02E44)
další epizody (8)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
Dvorničicha Taja (S01E21)
My s toboj odnoj krovi (S01E19)
Kriminal po žizněnnym pokazatěljam (S01E06)
další epizody (4)
2011 Taxi (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky