foto

Ian Fisher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 The Commander: Abduction (TV film)
2007 The Commander: The Fraudster (TV film)
2006 The Commander: Blacklight (TV film)
2005 The Commander: Blackdog (TV film)
The Commander: Virus (TV film)
2003 Velitelka (TV film)
1992 Vina (TV film)
1990 Missing Persons (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
And the Pig That Turned (S03E04)
Love From Hell (S03E03)
The Deadly Dance (S03E02)
další epizody (7)
2016 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Murderous Marriage (S01E09)
Witch of Wyckhadden (S01E08)
The Day the Floods Came (S01E07)
další epizody (8)
2014 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Quiche of Death (S01E01)
2013 Frankie (TV seriál)
2011 Moje rodina (TV seriál)
Dlouhá noc (S11E11)
Omlazovací kúra (S11E10)
K šípku s šipkami (S11E09)
další epizody (11)
2010 Moje rodina (TV seriál)
Ben pečovatelem (S10E07)
V lapáku (S10E06)
Benův ctitel (S10E05)
další epizody (7)
2009 Podezřelý (TV seriál)
2008 Moje rodina (TV seriál)
Je to dar (S08E08)
Abiin hábit (S08E07)
Satisfakce v nedohlednu (S08E06)
další epizody (8)
2005 Moje rodina (TV seriál)
Oslava jako řemen (S05E16)
2004 Moje rodina (TV seriál)
Nesem vám noviny (S05E15)
Zubní šílenství (S05E14)
Kniha lásky (S05E13)
další epizody (14)
2003 Moje rodina (TV seriál)
Podzemí (S04E14)
Okno nebo život (S04E13)
Svědek (S04E12)
další epizody (14)
2002 Moje rodina (TV seriál)
Vánoční zvonky (S03E14)
Kukaččí hnízdo (S03E13)
Pomsta (S03E12)
další epizody (14)
2001 Moje rodina (TV seriál)
Křehké vztahy (S02E13)
Ben chce být milionářem (S02E12)
Poslední večeře (S02E11)
další epizody (13)
1998 Killer Net (TV seriál)
Supply & Demand (TV seriál)
1997 Chalk (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1993 Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
1989 Bit of a Do, A (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Empire Road (TV seriál)

Dokumentární

2019 The Victorian House of Arts and Crafts (TV seriál)
2010 Screen Acting Close Up

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky