foto

Karl Helm

  • nar. 3.10.1938
    Passau, Bayern, Německá říše
  • zem. 7.8.2012 (73 let)
    Straßlach, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Cardillac (TV film)
1983 Zauberflöte, Die (TV film)
1980 Glaube, Liebe, Hoffnung (TV film)
1968 Der holledauer Schimmel (TV film)
1967 Kriminalmuseum - Die Telefonnummer (TV film)
1965 Die Pfingstorgel (TV film)

TV seriály

1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

1982 Der Komödienstadel - Die Tochter des Bombardon (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky