foto

Vladislav Dunajev

  • nar. 27.4.1985 (35 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zima
2018 Babička do větru
Černovik
2017 Priključenija čoknutogo professora
Žizň vperedi
2016 Tajna kumira
2015 Ovečka Dolli byla zlaja i rano umerla
2014 Korporativ
Krov s molokom (TV film)
Něvidimki
2012 Avarijnoje sostojanije
Žena Štirlica (TV film)
2011 Manželství na truc
Samyj lučšij film 3-DE
2010 Alexandra (TV film)

TV seriály

2020 Glaza v glaza (TV seriál)
2019 Cholodnyje berega (TV seriál)
Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 90-je. Veselo i gromko (TV seriál)
Bez pamjati (TV seriál)
Každomu svojo (TV seriál)
Obyčnaja ženščina (TV seriál)
Operation Moscow (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Blondinka (S01E40)
Igra (S01E22)
Nočnoje děžurstvo (S01E11)
další epizody (4)
Psichologini (TV seriál)
2016 Konsultant (TV seriál)
Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
Něvaljaška (TV seriál)
Olga (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
Ženščina bez chuvstva jumora (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Granica vremeni (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Mezaljans (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
2014 Anželika (TV seriál)
Fizruk (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
V Moskve vsegda solnečno (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
Ťomnyj mir: Ravnověsije (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Bitovskij perepoloch (S09E07)
2013 Balabol (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Děpartament (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Děffčonki (TV seriál)
Inkassatory (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Po gorjačim sledam 2 (TV seriál)
Spasti bossa (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Zoloto (S04E02)
2011 Braťja (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Svidětěl ubijstva (S01E05)
Pjatnickij (TV seriál)
Pacijent (S01E27)
Profil ubijcy (TV seriál)
Poklonnik (S01E08)
SK (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Zdes kto-to est: Iskuplenije (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Na zdorovje (S02E22)
Ment v zakoně (TV seriál)
Kapkan dlja smotrjaščego (S04E03)
Čas Volkova (TV seriál)
Jubilej (S05E31)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Kak ja vstretil vašu mamu (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Realnyje pacany (TV seriál)
Těrminal (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Braťja po krovi (S04E01)
2009 Gluchar (TV seriál)
Ljudi i zveri (S02E43)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
2003 Undina (TV seriál)
2001 Syščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky