foto

Ivan Kukolev

  • nar. 17.7.1982 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Doktor Liza
2016 Gorodskije ptički
2011 Manželství na truc

TV seriály

2020 Glaza v glaza (TV seriál)
2019 Bezsonov (TV seriál)
Legenda Ferrari (TV seriál)
Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 Chorošaja žena (TV seriál)
SeňaFeďa (TV seriál)
Zatemnění (TV seriál)
2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
2016 Besstydniki (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Kryša mira (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Pryžok (S07E18)
2013 Ottěpel (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Studija 17 (TV seriál)
2012 Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
Vosmiděsjatyje (TV seriál)
2007 Soldaty 12 (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Ljubov moja (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky