foto

Giannis Fyrios

  • nar. 1913
    Andros, Řecko
  • zem. 2007
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Špetka koření
1996 Pros tin elefteria
1995 Odysseův pohled
1990 Oi Athinaioi
1989 Mimi i Erotiara
Paraxeno savvatokyriako
1988 Commandante Maria
Krajina v mlze
1987 I polytehnitissa
Made in Greece
Oneiro aristeris nyhtas
Pos tin vriskoun oi hontroi!
Ser Antrikos kai...
1986 Taxi... agapi mou
1985 Kai klaaaama... o xenodohos
Mia gynaikara sta bouzoukia
O davatzis me ta rige sovraka
Proti nyhta gamou
1984 Cesta na Kytheru
Loufa kai parallaghi
Mitsos... o rezilis
Otan oi rodes horevoun
1983 Allou papas, allou ta rasa tou
I dimokratia tou nefous
I sidira kyria
O gyros tou thanatou
Roda, tsanta & kopana no 2
Sta sagonia tis Eforias
1982 Ego... kai to pouli mou
Fylakes anilikon
Kai o protos matakias
O aftakias
O kamikazi tsantakias
O reporter
O zigolo tis Athinas
Pater Gomenios
To paidi tou solina
1981 Kataskopos Nelli
O teleftaios... antras!
Tis politsmanas to... kangelo
1980 Gefsi apo... Ellada!
O anthropos me to garyfallo
Rena... na i efkairia
1979 O palavos kosmos tou Thanasi
Periplanisi
1978 Ypothesi Polk
1975 Putovní divadlo
1973 O anthropos pou etrehe poly
1972 Aera! Aera! Aera!
Anazitisis...
Antartes ton poleon
Ippokratis kai dimokratia
O anthropos pou espage plaka!
Pos katantisame, Sotiri!..
Yv!... Yv!...
1971 I efoplistina
Kathe navagio, kai mia kolasi
Manto Mavrogenous
O faflatas
Thymios enantion Tsitsou
Ti ekanes ston polemo Thanasi
1970 O nanos kai oi 7 hionates
Oi 4 assoi
1969 Isaia... mi horeveis
Prokopis, o aprokopos
1968 I agapi mas
Kapetan fandis bastouni
O paliatsos
Tosa oneira stous dromous
1967 I kori mou, i pseftra
Kokkovios kai Sparos sta dihtya tis Arahnis
O Manolakis, o teddy boys
O hazobabas
1966 Ah!... Kai namoun antras
Fos... nero... tilefono, oikopeda me doseis
I 7i imera tis dimiourgias
I exodos tou Mesolongiou
O kabouris
Oi asyneiditoi
Oi kyries tis avlis
Oute milaei, oute lalaei
Proxenitra, praktor 017
Ta mystika tis amartolis Athinas
1965 Kaimoi sti ftohogeitonia
O metanastis
Praktores 005 enantion Hrysopodarou
1964 Oi kolasmenoi
1963 Ta kokkina fanaria
1962 Exypnoi kai koroida...
Min erotevesai to Savvato
O taxitzis
1961 Mas klepsane tin Golfo
1959 Dada me to zori
1954 Anoihti thalassa
Gynaikes dihos antres
1953 Brosta sto Theo
1952 Mavri gi

TV seriály

2005 Peninta-Peninta (TV seriál)
2003 Kafe tis Haras, To (TV seriál)
2002 I trapeza (TV seriál)
2000 Pappoudes en drasei (TV seriál)
1998 Konstantinou kai Elenis (TV seriál)
1996 O prigipas (TV seriál)
1995 Dolce Vita (TV seriál)
1993 Men kai oi den, Oi (TV seriál)
Tis Ellados ta paidia (TV seriál)
1990 Oi treis Harites (TV seriál)
To Retire (TV seriál)
1989 Oli i doxa... Oli i hari... (TV seriál)
To synergeio (TV seriál)
1987 I Maniatissa (TV seriál)
Maria Dimadi (TV seriál)
O thanatos tou Timotheou Konsta (TV seriál)
1985 Akyvernites politeies (TV seriál)
O Androklis kai ta liontaria tou (TV seriál)
1982 Giannis kai Maria (TV seriál)
1981 I mahi ton pelargon (TV seriál)
O filarakos mas (TV seriál)
1980 Astrofengia (TV seriál)
Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)
1979 I daskala me ta hrysa matia (TV seriál)
1978 I leilasia mias zois (TV seriál)
1975 Hristos xanastavronetai, O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky