foto

Artemis Matsas

  • nar. 1930
    Athens, Řecko
  • zem. 7.9.2003
    Athens, Greece, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Oneiro agapis
1988 Erhontai oi gymnistes!
Triantafyllo ki agathi
1987 Den kratiemai - den kratiemai
I kapetanissa tis odou Kerkyras
Made in Greece
O blexas tou blexantos
1986 Tile-kannivaloi
1985 Psilos, lignos kai pseftaros
1982 Fylakes anilikon
1980 Savage Hunt
Thanasi, sfixe ki allo to zonari
1978 Antipetherini (TV film)
1975 Synomosia stin Mesogeio
1973 I gynaikokratia
O anthropos pou etrehe poly
Pavlos Melas
Peri onou skias
1972 Ippokratis kai dimokratia
O patouhas
1971 Ypovryhion: Papanikolis
1970 Oi gennaioi tou Vorra
1969 As me krinoun oi enorkoi
I thysia mias gynaikas
Otan i polis pethaini
Thelo piso to paidi mou
1968 I lygeri
Kataskopoi ston Saroniko
Katigoroumeni, apologisou
Mia mera, o pateras mou
1967 An oles oi gynaikes tou kosmou...
Droso, i arhodopoula
Eis thanaton
Jerk à Istambul
Korintská silnice
1966 Amartoles tis nyhtas
Gefsi apo erota
1965 Dyskoloi dromoi
Kaimoi sti ftohogeitonia
O epanastatis
Otan simanoun oi kabanes
Une balle au coeur
1964 Casablan
Dromos horis synora
Horis goneis ki adelfia
Nyhtoperpatimata
1963 Athoa i enohi?
Ligo prin ximerosei
Oi skandaliarides
Ola, kai ti zoi mou akoma
Proto kardioktypi
Ta paliopaida
To merokamato tou ponou
1962 Amartoles
I Ellinida kai o erotas
Irthes arga
Lafina
Pezodromio
Prepei na zisis timia
Ta skalopatia tis zois
1961 Apolytrosis, I
1960 Kalimera Athina
Malamo
Matomeno peplo
Nikdy v neděli
Stin porta tis kolaseos
To agrimi
To hamini
To nisi tis agapis
To nisi ton gennaion
1959 Bouboulina
Oso yparhoun gynaikes
Taxeidi me ton erota
1957 Tis tyhis ta grammena
1956 Grafeio synoikesion
1955 Glenti - lefta ki agapi
Katadikasmeni ki ap' to paidi tis
1954 I oraia ton Athinon
1950 T' arravoniasmata
1949 Erotiko taxeidi

TV seriály

1990 Oi entimotatoi (TV seriál)
1980 Nyhta (TV seriál)
1979 Syntagmatarhis Liapkin (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1989 Oneiro agapis

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Oneiro agapis

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky