foto

Dimitris Bislanis

  • nar. 1933
    Thessaloniki, Řecko
  • zem. 1.5.1977

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Flogismeni sarka
Land of the Minotaur
Oi apanthropoi
1974 Eglima sto Kavouri
Oi kolasmenoi tou sex
Orgia se timi efkairias
1973 I Maria tis siopis
Metamorfoseis
Oi teleftaioi tou Rupel
Tango 2001
Ton arapi ki an ton plenis, to sapouni sou halas!..
1972 Aera! Aera! Aera!
Anilikes amartoles
Ekviastai
I Aliki diktator
Ippokratis kai dimokratia
O anthropos pou espage plaka!
O theios mou, o Ippokratis
Oi satanades tis nyhtas
Typseis syneidiseos
1971 28i Oktovriou, ora 5,30
Agapisa enan aliti
Doste ta heria
I kori tou iliou
I megali stigmi tou '21: Papaflessas
Katanalotiki koinonia
Manto Mavrogenous
O Manolios stin Evropi
O aittitos
O faflatas
O trellopenintaris
Oi andres xeroun n' agapoun
To olokaftoma
1970 Den yparhoun lipotaktes
Empaine, Manolio!
Esena mono agapo
Giakoumis, mia romeiki kardia
I Mesogeios flegetai
O Thanasis, i Ioulietta kai ta loukanika
O prodotis prepei na pethani
Oi gennaioi tou Vorra
Sti mahi tis Kritis
To paidi tis mamas
1969 3 trelloi gia desimo
Adouloti ratsa
Enas andras me syneidisi
Fovatai o Giannis to therio...
Ftohogeitonia agapi mou
Gia tin timi kai gia ton erota
I kravgi mias athoas
I odysseia enos xerizomenou
Kakos, psyhros ki anapodos
Kathe katergaris ston pago tou
O anthropos tis karpazias
O thavmatopoios
Ohi
Ores agapis, ores polemou
Otan i polis pethaini
1968 Agapi kai aima
Enas ippotis gia ti Vasoula
I kardia enos aliti
I leoforos tou misous
O gigas tis Kypselis
Poly arga gia dakrya
Sta synora tis prodosias
To parelthon mias gynaikas
To pio labro bouzouki
1967 Ekeinos ki ekeini
Kontserto gia polyvola
Trouba '67
1966 Dakrya gia tin Ilektra
Hameni eftyhia
Katigoro tous anthropous
Koinonia, ora miden
O xypolytos pringips
Oi kyries tis avlis
Paranomoi pothoi
Stefania, I
1965 Oi ehthroi
To Homa vaftike kokkino
Vromiki polis
1964 I villa ton orgion
Lola
To doloma
1963 Amok
Merikoi to protimoun kryo...
1962 Pagida

TV seriály

1977 Viografies (TV seriál)
1975 Vasilissa Amalia (TV seriál)
1973 Katohi (TV seriál)
1972 I geitonia mas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky