foto

Elias Demetriou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Smac
2011 Fish n' Chips
2006 Prova paltou
2000 Merry Kitschmas
1998 Tricolore
1996 Privé
1992 Tabus und Libido
1991 Progevma
Tessera

Dokumentární

2018 Staco
2008 O pio kalos o mathitis (TV film)
2007 Grammata horis paralipti (TV film)
2004 Pyla, aftoi pou panta emenan mazi (TV film)
2003 Xeni Athina (TV film)
1978 Paraskinio (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Smac
2011 Fish n' Chips
2006 Prova paltou
2000 Merry Kitschmas
1998 Tricolore
1996 Privé
1992 Tabus und Libido
1991 Progevma
Tessera

Dokumentární

2008 O pio kalos o mathitis (TV film)
2007 Grammata horis paralipti (TV film)
2004 Pyla, aftoi pou panta emenan mazi (TV film)
1978 Paraskinio (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Smac
2011 Fish n' Chips
2006 Prova paltou
1999 Krikalev
1992 Tabus und Libido

Dokumentární

2008 I proti mou fora
O pio kalos o mathitis (TV film)
2007 Grammata horis paralipti (TV film)
2004 Pyla, aftoi pou panta emenan mazi (TV film)
2003 Xeni Athina (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Smac
2011 Fish n' Chips
1998 Tricolore
1996 Privé
1992 Tabus und Libido
1991 Progevma
Tessera

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2007 Grammata horis paralipti (TV film)
2003 Xeni Athina (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky