foto

Tony Blackburn

  • nar. 29.1.1943 (77 let)
    Guildford, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Kopanec a křik - a.z.
1990 Loose Lips

TV seriály

2012 Dead Boss (TV seriál)
2006 The Slammer (TV seriál)
2000 Trigger Happy TV (TV seriál)
1999 Days Like These (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál) - a.z.
1992 Parallel 9 (TV seriál)
1989 KYTV (TV seriál)
1988 Last Resort, The (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Terry and June (TV seriál)
1976 Gong Show, The (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Cilla (TV seriál)
Time for Blackburn (TV seriál)
1967 Dee Time (TV seriál)
1964 The Roy Castle Show (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1961 Discs a Go-Go (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Talent Show Story (TV seriál) - a.z.
2008 Comedy Classics (TV seriál)
2006 Story of Light Entertainment, The (TV seriál)
TV's 50 Greatest Stars (TV film)
2005 Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches (TV film)
2004 Curse of Noel Edmonds, The (TV film) - a.z.
2003 Comic Relief Does Fame Academy (TV seriál)
Dale's Wedding (TV film)
Liquid Assets (TV seriál) - a.z.
2002 Reggae: The Story of Jamaican Music (TV film)
2000 I Love 1970's (TV seriál)
I Love a 1970's Christmas (TV film)
Legends (TV seriál)
Winton's Wonderland (TV seriál)
1987 The Media Show (TV seriál)
1985 The Rock 'n' Roll Years (TV seriál) - a.z.
1982 Saturday Superstore (TV seriál)
1974 Radio Wonderful

Host

TV pořady

2017 Harry Hill's Alien Fun Capsule (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2004 Hell's Kitchen (TV pořad)
Jeremy Vine Meets... (TV pořad)
Strictly Come Dancing (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
2002 Heikoin lenkki (TV pořad)
I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
V Graham Norton (TV pořad)
2001 Lorraine (TV pořad)
TV Burp (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 This Morning with Richard Not Judy (TV pořad)
1997 Light Lunch (TV pořad)
Night Fever (TV pořad)
Tellystack (TV pořad)
1993 Live & Kicking (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1983 The Time of Your Life (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1981 Punchlines! (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1978 Star Games (TV pořad)
1975 Husband of the Year (TV pořad)
1971 Disco (TV pořad)
1969 The Movie Game (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
1966 Crackerjack (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky