foto

Martha Karagianni

  • nar. 4.11.1939 (81 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Apo erota
2011 Pou pas re Giorgaki me tetoio kairo? (TV film)
2009 Pethaino gia sena!
2008 Nou Dou Fun Park (TV film)
2002 Armege Evro kai Koureve Syntaxeis (TV film)
2000 Arseniko Kai Palia dantela
1991 Pisw se exw korh mou
1990 Mia sarantara ison dyo eikosares
1989 Gabros edo kai tora
I diva kai o protaris
Mia treli-treli zontohira
1988 I mama xanapantrevetai
Sigano-papadia
1987 I ekdikisi tis Nitsas
1980 O podogyros
1972 O magas me to trikyklo
1971 Marihuana Stop!
1969 I oraia tou kourea
Pethaino kathe ximeroma
To anthropaki
1968 Gorgones kai mages
Mia kyria sta bouzoukia
1967 Nyhta gamou
Oi thalassies oi hantres
1966 5.000 psemmata
O xypolytos pringips
Rantevou ston aera
1965 Koritsia gia filima
1964 Enas zorikos dekaneas
Kati na kaii
O paras kai o foukaras
Oi klironomoi
1963 Afto to kati allo!
Ena koritsi gia dyo
Kazanovas
Merikoi to protimoun kryo...
O Thymios sti hora tou strip-tease
Ziteitai timios
1962 O diavolos kai i oura tou
O taxitzis
1961 Eftyhos... trellathika!
Exo oi kleftes!
Kapetanios gia... klamata
O skliros andras
Ziteitai pseftis
1960 Plousioi horis lefta
Treis koukles ki ego!
1959 Gia tin agapi tis voskopoulas
O theios apo ton Kanada
1958 Adekaroi erotevmenoi
O komis... Hatzihristos
1957 Kata lathos babas
1956 Eros, ftoheia kai kobines
I agnostos

TV seriály

2012 Oi Vasiliades (TV seriál)
2009 Ergazomeni gynaika (TV seriál)
2008 Agria paidia (TV seriál)
2005 Safe Sex (TV seriál)
2004 Epta thanasimes petheres (TV seriál)
1998 Konstantinou kai Elenis (TV seriál)
1996 Ta hromata tis agapis (TV seriál)
1995 Zoi patini (TV seriál)
1993 Oi mikromesaioi (TV seriál)
1985 O Androklis kai ta liontaria tou (TV seriál)
1984 Alithines istories (TV seriál)
1977 O dromos (TV seriál)
1974 Alithines istories (TV seriál)

Dokumentární

2012 Dinos Katsouridis: Mia zoi san cinema

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky