foto

Dennis Satin

  • nar. 18.2.1968 (51 let)
    Bulharsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Kubanisch für Fortgeschrittene (TV film)
2014 Um Himmels Willen - Das Wunder von Fatima (TV film)
2013 Inga Lindström: Tajemství zámku Gripsholm (TV film)
Wir haben gar kein' Trauschein (TV film)
2012 Muži vždycky lžou (TV film)
Weihnachten... ohne mich, mein Schatz! (TV film)
Wir haben gar kein Auto (TV film)
2011 Podfukáři (TV film)
ProSieben FunnyMovie - Biss zur großen Pause - Das Highschool Vampir Grusical (TV film)
2010 Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare (TV film)
Kommissar LaBréa - Todesträume am Montparnasse (TV film)
2009 Stürme in Afrika (TV film)
Zamilovaný doktor (TV film)
2008 Nepatrné lži (TV film)
Robin Pilcher: Projekt láska (TV film)
2007 Svědectví vraždy: Láska kvete v každém věku (TV film)
Svědectví vraždy: Mrtvý v prádelně (TV film)
2006 Svědectví vraždy: Mlčeti zlato (TV film)
Svědectví vraždy: Neobvyklý podezřelý (TV film)
Svědectví vraždy: Nový život (TV film)
Svědectví vraždy: Ztracená láska (TV film)
2005 Sommer mit Hausfreund (TV film)
2004 Láska musí počkat (TV film)
Wilsberg - Der Minister und das Mädchen (TV film)
2003 Mann gesucht, Liebe gefunden (TV film)
Wilsberg - Letzter Ausweg: Mord (TV film)
2002 Wilsberg und der letzte Anruf (TV film)
2001 Dvojí nasazení Berlín (TV film)
Wilsberg und der Mord ohne Leiche (TV film)
Wilsberg und der Schuss im Morgengrauen (TV film)
2000 Männer sind was Wunderbares - Der neue Wagen (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Halbschwester (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Schönheitsfarm (TV film)
1999 Wilsberg und die Tote im See (TV film)
1998 In alter Freundschaft (TV film)
1996 Nebezpečné věno

TV seriály

2018 Beste Schwestern (TV seriál)
Die Dickhäuter (S01E05)
Die Sexgöttin (S01E03)
Blut ist dicker als Wasser (S01E01)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Smrt pornokrále (S01E07)
Ztracený syn (S01E06)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
1995 Scheidungsgericht (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Wilsberg - Der Minister und das Mädchen (TV film)
1999 Wilsberg und die Tote im See (TV film)
1996 Nebezpečné věno

TV seriály

1995 Wilsberg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace