foto

Alekos Zartaloudis

  • nar. 1929
  • zem. 7.2.2007

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Ariadni
1995 Zoi
1993 Pano kato ke plagios
1990 Agamoi kai thites
Erotiaris apo kounia
I Trellara
I alitisa
1989 Agapi pou de gnorise synora
Alitis kai batsos
Apagogi sta tyfla
Arpaxe na fas kai klepse na 'heis!...
Geronto-Kapsouris
Gyftia to megaleio sou
I Marinella apo tin Kastella
Mia Rena horis... frena
Mia nyfi sti... baniera mou
Mia star sti geitonia mas
Mia trelli, trelli nyhta
Mimi i Erotiara
O paraharaktis
O protathlitis
O teleftaios peirasmos tou Mitsou
O teleftaios timios Romios
Pros timi tou erota
Syzygiko kokteil
Ta pire ola ki efyge!
To minore mias kardias
To pio trello asteri
To teleftaio stoihima
1988 Aftodikia
Akakie, ta manoulia na einai... fina
Diarriktis me to zori
Ela moni ston topo sou
Ena koritsi san ton anemo
Enas batsos me tsarouhia
Enas hrysos angelos
Gata esy, gatos ki ego!
I souper marka
Kai deilos kai tolmiros
Kai petaei... kai pidaei
Mia parthena gia mena
O andras tis hronias
O megalos paramythas
O pontikokynigos ton dyo ipeiron
Skandaliara kai... dyskoli
Tamtakos o Maradona tis Agias Varvaras
Triantafyllo ki agathi
Vasika... timios
1987 Bonnie kai Clyde ala ellinika 1: Listeia gia... dyo
Bonnie kai Clyde ala ellinika 2: Kynigontas tin prasini valitsa
Etaireia xylodarmon EPE
Hamos sto Aigaleo City
I gynaika tis nyhtas
I kyria proedros
I megali apofraxi
I trella paei sta... sholeia
Lakis o 1os
Lakis, o... souxes
Made in Greece
Massage gia ola ta gousta
Mathe paidi mou, basket
O Trelogiatros
O arhontas tis ligouras
O baladeur tou erota
O eisvoleas ap' ta Megara
O papa-Faganas
O petahtoulis tou kelliou 13
O theios mou, o ninja no 2
Pontios eimai... alla kano therapeia
Prasina, ble kai kokkina... karydia
Roky-0 No 2
Serviroume... trella!
Sexy batsos kai skliros
Tamtakos, o ilektronikos gyftos
i trapezitissa tis black bank
1986 Epangelma: Gynaika
Epitheoritis Xefteris: Epidromi sti vila ton angelon
Gyftiki dynasteia
Kleftroni kai gentleman
Me to zori trellos
Merikes ton protimoun... ilektroniko
O Sainis kai ta sainia tou
O anthropos apo to 'Chernobyl'
O gyftoaristokratis
O nonos
O profitis me tin pyriniki kefali
O sofer kai to manouli
O varvaros kai i Varvara
Oi erotiarides
Oi skliroi tou Brahami
1985 Agoria stin porneia
Gelio me doseis
I gynaikara me ta prasina
I kamariera tis nyhtas
I kobra apo ta Giannena
I skiahtra
Ippotis tis ligouras
Kai klaaaama... o xenodohos
Kleftronia tis plakas
Koritsia gia tsibima
Mia gynaikara sta bouzoukia
O Giannis pou egine Tzonis
O Pipilas kai o Torpilas
O davatzis me ta rige sovraka
Po, po! Manoulia mana mou!
Proti nyhta gamou
Racky no 0, to noumero!
Rakos... No. 14, kai o protos bounakias
Ta touvla
1984 An itan to violi pouli...
Eis mnimin Harry Klynn... kai klama
Ethniki papadon
Lalakis, o eisagomenos
1983 ...boroume kai kato ap' ta thrania!
Allos gia ton Paradeiso
Gyftiki kompania
I sidira kyria
O anthropos pou to 'paize poly!
O papa-Souzas fantomas
Roda, tsanta & kopana no 2
1982 Itan axios
O Thanasis kai to katarameno fidi
O aftakias
Satanades sta sholeia
Ta sainia
To aima ton agalmaton
1981 Eisai stin EOK, pathe gia tin EOK
Enas kontos tha mas sosei!
Garsoniera gia deka
Pame gia... kafe?!
Panikos sta sholeia
1980 Exodos kindynou
Vengos, o trellos kamikazi
1979 O palavos kosmos tou Thanasi
Oi fantarines
1974 Orgia se timi efkairias
1973 O tsarlatanos
To pio grigoro bouzouki
1972 Anazitisis...
Ap' t' alonia, sta salonia
I Aliki diktator
O anthropos pou espage plaka!
O kyrios stathmarhis
O prigipas tis agoras
To kryfo spiti tis Angelas
1971 Agapisa mia... polythrona
Ena agori... alloiotiko ap' t' alla
I efoplistina
I krevvatomourmoura
O Manolios xanahtypa
O agathiaris kai i atsida
O aittitos
Zousa monahos, horis agapi
1970 Ego rezilepsa ton Hitler
Empaine, Manolio!
Gyro mas gremistikan ola
I taxitzou
Krima... to boi sou
O Thanasis, i Ioulietta kai ta loukanika
O nanos kai oi 7 hionates
O trellos tis plateias Agamon
Oi gennaioi tou Vorra
Oi treis pseftes
1969 Fovatai o Giannis to therio...
Gia tin timi kai gia ton erota
O anthropos pou gyrise apo ta piata!
Xypna, kaymene Perikli!
1968 I agapi mas
Kapetan fandis bastouni
O gigas tis Kypselis
1967 Dimitri mou... Dimitri mou
Diplopennies
Gia mia trypia drahmi
O satrapis
Patera, katse fronima...
To pio labro asteri
1966 I kori mou, i sosialistria
1965 I foni mias athoas
To prosopo tis imeras

TV seriály

1996 Ekeines & ego (TV seriál)
1995 Skonismena synnefa (TV seriál)
Tzak-pot (TV seriál)
1994 Oi agnoimenoi (TV seriál)
1992 Plakas Melathron (TV seriál)
Tmima ithon (TV seriál)
To soi mas (TV seriál)
To timima (TV seriál)
1991 I dikastina (TV seriál)
1989 To synergeio (TV seriál)
1987 O thanatos tou Timotheou Konsta (TV seriál)
1986 Madam Sousou (TV seriál)
Ta fota tis polis (TV seriál)
1985 O Androklis kai ta liontaria tou (TV seriál)
1982 To xekinima tis fotias (Rokkos Hoidas) (TV seriál)
1981 Ola tou gamou dyskola (TV seriál)
1980 Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)
1979 Oi parastratimenoi (TV seriál)
Syntagmatarhis Liapkin (TV seriál)
1977 Thomas epi... Kolono (TV seriál)
1976 Galini (TV seriál)
1975 O anthropos mas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky