foto

Evagelia Samiotaki

  • nar. 3.6.1935
    Lamia, Řecko
  • zem. 10.3.2017 (81 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Probuzení
To oneiro tou skylou
2003 I Liza kai oloi oi alloi
2002 Lilly's Story
2001 O kalyteros mou filos
1989 Greek American
Nana... i fevgati
O ethnikos mas erotas
O hahas
O skantaliaris
1988 Ena moro... gia treis
Enas koritsaros olo meli
Halis... kai pasis Elladas
Kamakia gia klamata
Ligourako... agapi mou
Markisia tou limaniou
PASOKomazemata, ANDREOskorpismata
1987 Ellas Ellinon Horikon
Ellas Ellinon Palavon
Epiheirisi: Proika
Goites kai thilyka
I geitonia ton trellon
I megali apofraxi
Klevete kai prosefhesthe
Koufa, trella kai apithana
Koureion... Periklis, o trihas
O anarhikos
O arhontas tis ligouras
Papadistiki dynasteia
Pipis, o erotiaris
Ser Antrikos kai...
Sexy batsos kai skliros
Stouberman... agapi mou...
Treli kai anipantri
1986 Ela tora... pou leipei o andras mou
Enas kounenes ekpaideftis
I garsoniera tis trellas
Kleftroni kai gentleman
Merikes ton protimoun... ilektroniko
O zoiroulis mou Agalitsas
Ole... kai tous ta pirame
1985 Mia fora ki enan kairo!
1984 Mantepse ti kano... ta vradya
Trellos eimai oti thelo kano!..
1983 Pesta... vromostome!
1980 Kathenas me tin trella tou...
1979 O falakros mathitis
O palavos kosmos tou Thanasi
1977 Hilia hronia prin - Vyzantio: I giorti ton Kalendon (TV film)
To anthos tou kaktou (TV film)
1973 20 gynaikes ki ego!
Asterismos tis parthenou
Diktator kalei... Thanasi
I gynaikokratia
O anthropos pou etrehe poly
O proestos tou horiou
O tsarlatanos
1972 Balsoi Ivan kai Big Tzon
I Aliki diktator
Pos katantisame, Sotiri!..
1970 O Thanasis, i Ioulietta kai ta loukanika
To paidi tis mamas
Vavylonia
1969 I Pariziana
I neraida kai to palikari
1963 Amok
1960 Germa
1959 Zalongo, to kastro tis lefterias
1958 thesmoforiazousai
1957 lysistrath
1956 Ekklisiazousai

TV seriály

2005 Moni ex ameleias (TV seriál)
2001 Aliki (TV seriál)
I seirina kai o batsos (TV seriál)
2000 San heimoniatiki liakada (TV seriál)
1998 Kalinyhta mama (TV seriál)
Oi andres den yparhoun pia (TV seriál)
1996 Ekeines & ego (TV seriál)
1994 Petros kai ta koritsia tou, O (TV seriál)
1993 Istoria agapis (TV seriál)
1992 Emeis kai oi alloi (TV seriál)
1988 To spiti tis theias (TV seriál)
1987 My Family and Other Animals (TV seriál)
1985 Akyvernites politeies (TV seriál)
1984 O theios mas o Mimis (TV seriál)
1983 Orkisteite parakalo (TV seriál)
1980 Methysmeni politeia (TV seriál)
1976 Mia Athinaia stin Athina (TV seriál)
Mia fora ki enan kairo (TV seriál)
1974 To louna park (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky