foto

Dimitris Papakonstadis

  • nar. 1938

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Ston asterismo tis gravatas
1976 Andorra (TV film)
1973 Oi polemistai tis eirinis
1972 Souliotes
1971 To olokaftoma

TV seriály

2004 Solo kariera (TV seriál)
2003 Eisai poly alitis telika (TV seriál)
2000 Exi psemata kai mia alitheia (TV seriál)
1998 Despoinis Margarita (TV seriál)
Monahous Monahous (TV seriál)
1997 Cheek to Cheek (TV seriál)
1996 Kala xeberdemata (TV seriál)
1995 Katastasi frape (TV seriál)
1994 Kathenas me tin trela tou (TV seriál)
To Roz Synnefaki (TV seriál)
1992 Anatomia enos eglimatos (TV seriál)
Tha miliseis me to dikigoro mou (TV seriál)
1991 Aparadektoi, Oi (TV seriál)
1990 Harry Klynn Show (TV seriál)
I poli (TV seriál)
1988 Gia mia kainourgia zoi (TV seriál)
1971 I proti grammi (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1967 Ti ki an gennithika ftohos

TV seriály

1988 Gia mia kainourgia zoi (TV seriál)
1983 I kyria Doremi (TV seriál)
1980 Astrofengia (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1987 I Maniatissa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky