foto

Thanos Papadopoulos

  • nar. 1938

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Koinos paronomastis
2011 Roda tsanta kai kopana
2010 Psyhos
2007 Gynaikeies synomosies
1990 Gabros me to zori
O Tamtakos Zei
O alepous
1989 Ah! Kai na 'moun gomenos!
Didymes kai Ponties
Enas apithanos Romios
Enas batsos ston... Paradeiso
Grippi... agapi mou
I Madonna ap' ti Drapetsona
I spaggorameni
Klepsan ta dis... tin kalpi na deis
Mia trelli, trelli nyhta
O myalopolis
O tzogadoros
Prospatho, alla... tipota
Syzygiko kokteil
Ta didyma
1988 Apo Kottas... Koskoutas
Erastis gia 11 nyhtes
Listes & asfalistes
Mas fagane oi trelles, stis Seyhelles
O papaleventis
Tsibiste mas ki afiste mas
1987 Ela Mimi ston topo sou
Ena manouli sto piato sas
Erotas keravnovolos
Gia psyllou pidima
I dikigorina
I kobra tou super market
I megali apofraxi
Lordan, o varvaros
Mathe paidi mou, basket
Merikoi to... protimoun me rock
O anarhikos
O anikanos
O babas mou, o xeftilas
O kanonieris
Oi skliroi tis kouzinas
Oikogeneia Tra-la-la
Trela Kanalia
Vlakoun
1986 Adelfi mou... agapi mou
Aftos, afti kai to violi tous
Ela tora... pou leipei o andras mou
Enas eisagomenos bebes
Erastis gia klamata
I anarhikia
I garsoniera tis trellas
Kapetan Kokoras
Kapsouris, poniros & ziliarogatos
Merikes ton protimoun... ilektroniko
O epimenon erotika
O profitis me tin pyriniki kefali
O thyroros tis nystas
O treloksenihtis
O... saltadoros
Oi atsides!
Oi gomenes tou Charlie
Oi pontioi
Pontios eimai, oti thelo kano
Taxi... agapi mou
To vlima pou dagonei
1985 Mia Maria se timi efkairias
O Agalitsas lagoniko
Ponires diakopes
1984 An itan to violi pouli...
Ethniki papadon
Lalakis, o eisagomenos
Mitsos... o rezilis
1983 Doste tin tsonta sto lao!..
Papadistiki kompania...
Pesta... vromostome!
Serifis, o 'mihanofagos'
1982 Ego... kai to pouli mou
Kai o protos matakias
Kerato... sto kerato!
O kamikazi tsantakias
1981 Agries kotes
I 'nona'
To megalo routhouni
To xeno einai pio glyko
Trohonomos... Varvara
1980 Kathenas me tin trella tou...
Rena... na i efkairia
1976 Andorra (TV film)
1973 O proestos tou horiou
1972 Aera! Aera! Aera!
Antartes ton poleon
O kyrios stathmarhis
O magas me to trikyklo
1971 Enas yperohos anthropos
Katanalotiki koinonia
Manto Mavrogenous
O Manolios stin Evropi
O agathiaris kai i atsida
1970 O aetos ton sklavomenon
To paidi tis mamas
Trella koritsia, apithan agoria
Vavylonia
1969 Fovatai o Giannis to therio...
O anthropos tis karpazias
Ohi
Ta dyo podia s' ena papoutsi
To... thyma
Zavolies
1968 Kapetan fandis bastouni
O striglos pou egine arnaki
Oi andres den lygizoun pote!
To pio labro bouzouki
1967 Gia mia trypia drahmi
I hartorihtra
O poulimenos anthropos
O satrapis
Viva Rena
1966 O adelfos mou, o... lordos!
Oi kyries tis avlis
Thysia
1965 To remali tis Fokionos Negri
1964 Tilefonisate sto 100
1963 I valitsa me to ptoma
1962 Nomos 4000
1961 Gia sena, tin agapi mou
I Liza kai i alli
Katiforos
1959 Lygos o leventis
1958 To mystiko tis katigoroumenis
1953 Eva

TV seriály

2001 Alma libre (TV seriál)
1995 Oi dromoi tis polis (TV seriál)
1992 Babades, gioi kai peirasmoi (TV seriál)
1991 Parakamptirios (TV seriál)
1990 O kyrios synigoros (TV seriál)
1987 I kyria mas (TV seriál)
Tou koutiou... ta paramythia (TV seriál)
1986 Ta paramythia tou Evgeniou Hrysoveloni (TV seriál)
1985 Froutopia (TV seriál)
1981 O filarakos mas (TV seriál)
1980 Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)
1976 Mia Athinaia stin Athina (TV seriál)
Mia fora ki enan kairo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky