foto

John Asbridge

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2006 Případy inspektora Lynleyho: Jeden špatný skutek (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: V jediném okamžiku (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: V zájmu přírody (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Čínské zdi (TV film)
2002 Not Another Eurovision Song Contest (TV film)
1984 This Office Life (TV film)

TV seriály

2014 Jonathan Creek (TV seriál)
The Curse of the Bronze Lamp (S05E03)
The Sinner and the Sandman (S05E02)
The Letters of Septimus Noone (S05E01)
2013 Jonathan Creek (TV seriál)
The Clue of the Savant's Thumb (S04E09)
2010 Jonathan Creek (TV seriál)
The Judas Tree (S04E08)
2009 Jonathan Creek (TV seriál)
The Grinning Man (S04E07)
2005 Love Soup (TV seriál)
2003 Grass (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
The Crouches (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
The Tailor's Dummy (S04E03)
Angel Hair (S04E02)
The Coonskin Cap (S04E01)
2001 The Cazalets (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
Satan's Chimney (S03E07)
2000 Jonathan Creek (TV seriál)
The Three Gamblers (S03E06)
1999 Jonathan Creek (TV seriál)
Miracle in Crooked Lane (S03E05)
Ghost's Forge (S03E04)
The Omega Man (S03E03)
další epizody (5)
1998 Jonathan Creek (TV seriál)
Black Canary (S02E07)
Mother Redcap (S02E06)
The Problem at Gallows Gate: Part 2 (S02E05)
další epizody (7)
1997 Before They Were Famous (TV seriál)
Dad (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
The House of Monkeys (S01E05)
No Trace of Tracy (S01E04)
The Reconstituted Corpse (S01E03)
další epizody (4)
1992 Performance (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
Timeless Time (S02E06)
Love and Death (S02E05)
Who Will Buy? (S02E04)
další epizody (6)
1989 KYTV (TV seriál)
1988 Doctor Who (TV seriál)
Silver Nemesis: Part 3 (S25E10)
Silver Nemesis: Part 2 (S25E09)
Silver Nemesis: Part 1 (S25E08)
další epizody (6)
1987 Doctor Who (TV seriál)
Dragonfire: Part 3 (S24E14)
Dragonfire: Part 2 (S24E13)
Dragonfire: Part 1 (S24E12)
další epizody (6)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1969 The Liver Birds (TV seriál)

Dokumentární

2004 Happy Birthday BBC Two (TV film)
2003 Total Cops (TV film)
1993 TV Heroes (TV seriál)

TV pořady

1994 The Danny Baker Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 Love Soup: Behind the Camera
1988 The Making of Doctor Who (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky