foto

Elise Greven

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 My Dirty Little Secret (TV seriál)

Dokumentární

2019 Vražda má ráda společnost (TV seriál)
2018 Pohřbeni za domem (TV seriál)
2013 Zločin k nezapomenutí (TV seriál)
Who Killed Mr. Woodward? (S01E06)
Časovaná bomba (S01E04)
Go Ask Alice (S01E01)
2012 Final Witness (TV seriál)
Opovrhovaní: zločiny z vášně (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 Zločin k nezapomenutí (TV seriál)
Who Killed Mr. Woodward? (S01E06)
Soudce, porotce, kat (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky