foto

Sonny Johnson

  • nar. 12.9.1938 (82 let)
    Eskilstuna, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Dogville
2000 Nová země
1999 Noll tolerans
1980 Sverige åt svenskarna
1973 Ebon Lundin
1964 Svenska bilder

TV seriály

1996 Polisen och pyromanen (TV seriál)
1993 Polisen och domarmordet (TV seriál)
1988 Polisen som vägrade ta semester (TV seriál)
1984 Polisen som vägrade ge upp (TV seriál)
1982 Polisen som vägrade svara (TV seriál)

Dokumentární

1997 Hitler och vi på Klamparegatan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky