foto

George Abbott

  • nar. 25.6.1887
    Forestville, New York, USA
  • zem. 31.1.1995 (107 let)
    Miami Beach, Florida, USA

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 Tři muži na jednom koni - divadelní hra
1961 Drei Mann auf einem Pferd (TV film) - divadelní hra
1958 Damn Yankees!
1957 Drei Mann auf einem Pferd - divadelní hra
The Pajama Game
1952 Where's Charley? - divadelní hra
1947 Beat the Band - divadelní hra
1942 Broadway - divadelní hra
1941 Highway West - divadelní hra
1940 The Boys from Syracuse - divadelní hra
1939 On Your Toes - divadelní hra

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky