foto

Tasos Polyhronopoulos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Casus Belli
2009 Moiraia shesi
2002 Hapi... End (TV film)
1993 Ap' to hioni
Ta paidia tou oneirou
1992 Min krineis ina min kritheis
1991 Agios Agapios, o Vatopaidinos
1990 Agamoi kai thites
Gabros me to zori
I Trellara
I kardia tou patera
Olohryso manouli
1989 Agapi pou de gnorise synora
Ah! Kai na 'moun gomenos!
Dyo fores pseftis
Enas apithanos Romios
Erotikes parallages
Gyftos kai goiteia
Manoulia sto frontistirio
O dikos mas erotas
O magas apo to Giousouroum xanahtypa
O mikros keravnos
O paraharaktis
O tokoglyfos
O tzogadoros
Olethrios erotas
Pros timi tou erota
Taxidi stin Afstralia
Tha to pareis to koritsi?
To epomeno 24oro
To minore mias kardias
To perasma
Vrike o gyftos ti genia tou...
1988 Agia Argyri, i Prousiotissa
Akakie, ta manoulia na einai... fina
Asotoi yioi
Engefalos me vida... kai valvida!!!
Erotas sto perithorio
Exarheia, ora 12
I batsa
I mama xanapantrevetai
I zoi arhizei sta saranta
Ligourako... agapi mou
O fakellos Polk ston aera
O kontokapsouris
O mahitis
O mikros megalos ninja
O petheropliktos
PASOKomazemata, ANDREOskorpismata
Pontios kai Salonikios
Syntaxiouhos erastis
To Syndikato ton Batiridon
To diamanti tou Diamanti
Triantafyllo ki agathi
1987 Agios Ahmet kai to Antidoro
Einai mangas, o... psilos me tin gravata
Etaireia xylodarmon EPE
I gynaika mou, o Antreas
Kloios, O
Kotsaridas, o ahtypitos
Koureion... Periklis, o trihas
Lordan, o varvaros
O agonas tora dikaionetai
O magas ap' to Giousouroum
O proxenitis
O xelogiasmenos
Oi mages den yparhoun pia
Roda, bleximo & trella
Roky-0 No 2
Sfaliara Kid
Ziteitai kleftis
i trapezitissa tis black bank
1986 Agapisa enan Pontio
Agia Akylina Zagliveriou
Agios Ioasaf o Agios ton Indion
Antra thelo!... Tora ton thelo!...
Mia trypa sto nero
O anthropos apo to 'Chernobyl'
Oi pontioi
Oikogeneia pantrevomaste
Poniros o vlahos!
Prova... gamou
1985 Agoria stin porneia
I Maria kai oi fterotes nyhtes
I gynaikara me ta prasina
I kamariera tis nyhtas
I skiahtra
Kokkoras sto haremi tou
O ypiretis
Skotoste... tis gynaikes mou parakalo
1984 Ethniki papadon
1983 O anthropos pou to 'paize poly!
1982 Angelos
Apithanoi, alloiotikoi ki oraioi...
Eromeni, I
1981 Arseniko kai palia dantela (TV film)
Eisai stin EOK, pathe gia tin EOK
Pame gia... kafe?!
1980 Nefeli
O kos Exousias
1979 Ena gelasto apogevma
1978 1922
1977 Erotiki yperentasi
1976 Agnostos stratiotis
1974 I diki ton dikaston
1972 Ippokratis kai dimokratia
1971 Ti ekanes ston polemo Thanasi

TV seriály

2008 G 4 (TV seriál)
2007 Alithinoi erotes (TV seriál)
2006 I gi tis Evaggelias (TV seriál)
Oi istories tou astynomou Beka (TV seriál)
2005 Ston ilio tou Aigaiou (TV seriál)
2002 Ta filarakia (TV seriál)
2001 Htypokardia sto Seferly Hills (TV seriál)
2000 The Seferlee Show (TV seriál)
1999 Prosohi Markopedio (TV seriál)
Thymata eirinis (TV seriál)
1995 Oi dromoi tis polis (TV seriál)
1992 Anatomia enos eglimatos (TV seriál)
1991 I lampsi (TV seriál)
O kitrinos fakellos (TV seriál)
1990 I poli (TV seriál)
O pateras mou o Ellinas (TV seriál)
To Retire (TV seriál)
1988 Skliri gi (TV seriál)
1987 Maria Dimadi (TV seriál)
O thanatos tou Timotheou Konsta (TV seriál)
1986 Ioli (TV seriál)
1981 I mahi ton pelargon (TV seriál)
1977 O fotografos tou horiou (TV seriál)
1975 I Themis ehei... kefia (TV seriál)
1972 To adeio spiti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky