foto

Dimitris Kallivokas

  • nar. 1930
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 O Theos agapaei to haviari
2007 El Greco
2003 Tria poulakia kathontai
2002 Dream Hotel (TV film)
2001 Stakaman!
1996 Paralavate diorismon...
1990 To hnoudi tis nyhtas
1989 I Hrysodaktyli
Mia star sti geitonia mas
Poios pantrevetai tin gynaika mou?
1988 Glykeia mou Koutsi, apo to Halkoutsi
1987 Antra mou theleis allagi
Bios + politeia
I vila ton orgion (TV film)
Lefta na fane kai oi... kotes
Pantrevo ti gynaika mou
Treli kai anipantri
1986 Ena koritsi gia ton kathena
To vlima pou dagonei
1985 M' agapa, den m' apata
Rena, ta resta sou!
Super Lykeio: Akros 'koufo' & palavo
1983 O drakos, to prosopo tis imeras
O stohos
1982 Fylakes anilikon
1981 Peter and Paul (TV film)
1980 Gefsi apo... Ellada!
Maria - Nur die Nacht war ihr Zeuge
Rena... na i efkairia
1973 Pavlos Melas
1971 Diakopes sto Vietnam
Enas xenoiastos palaviaris
Mia Ellinida sto haremi
1970 Mia trelli... trelli... sarantara
Mia zoi horis agapi
O dirladas
1969 Ftohogeitonia agapi mou
I Pariziana
O gois
1967 O ahortagos
O gabros mou, o proikothiras
1966 O xypolytos pringips
Tzeni Tzeni
1965 I de gyni na fovitai ton andra
Mia trelli... trelli oikogeneia
1963 Merikoi to protimoun kryo...
1962 Deka meres sto Parisi
Otan xypna to parelthon
1959 Limni ton stenagmon, I
Stournara 288
1958 Makrya ap' ton kosmo
O Mimikos kai i Mary

TV seriály

2008 Ola ston aera (TV seriál)
2007 Yungermann (TV seriál)
2004 Epta thanasimes petheres (TV seriál)
I ora i kali (TV seriál)
Tilebora (TV seriál)
2002 Paralavate diorismon (TV seriál)
2001 Sto dromo tis kardias (TV seriál)
2000 To berdema (TV seriál)
1998 Epithymies (TV seriál)
Kalinyhta mama (TV seriál)
Otan o Haris horise ti Mairi (TV seriál)
1997 Ta hamena grammata (TV seriál)
1996 O ios tou patera (TV seriál)
1995 Dolce Vita (TV seriál)
Trito Stefani, To (TV seriál)
1994 Kathenas me tin trela tou (TV seriál)
Tavros me toxoti (TV seriál)
1993 Erhontai oi Amerikanoi (TV seriál)
Men kai oi den, Oi (TV seriál)
Tis Ellados ta paidia (TV seriál)
1992 Tha miliseis me to dikigoro mou (TV seriál)
1991 Mana einai mono mia (TV seriál)
1990 Oi entimotatoi (TV seriál)
To Retire (TV seriál)
1989 Oli i doxa... Oli i hari... (TV seriál)
Stavrosi horis anastasi (TV seriál)
1988 To kefali tis gatas (TV seriál)
1985 O Androklis kai ta liontaria tou (TV seriál)
1984 I gynaika sti monoprakti komodia (TV seriál)
1983 O karharias kai ta ennea kymata (TV seriál)
To hryso spiti (TV seriál)
1980 Argo (TV seriál)
Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)
1978 Erotas kai epanastasi (TV seriál)
Yungermann (TV seriál)
1977 Pantheoi, Oi (TV seriál)
1974 Alithines istories (TV seriál)
1972 Epeidi kai dia tafta (TV seriál)
Madam Sousou (TV seriál)
Xenodoheio o 7os ouranos (TV seriál)
1971 Doktor Tik (TV seriál)
1966 Oikogeneia Tamtourla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky