foto

Louise Troy

  • nar. 9.11.1933
    New York City, New York, USA
  • zem. 5.5.1994 (60 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Něco tomu chybí
1990 People Like Us (TV film)
1989 Krotitelé duchů II
1970 Crowhaven Farm (TV film)
1968 Plavec
Tvoje, moje a naše
1964 Parisienne and the Prudes, The
1963 Ride with Terror (TV film)
1954 Roogie's Bump

TV seriály

1989 The People Next Door (TV seriál)
1987 Remington Steele (TV seriál)
Steele Hanging in There: Part 1 (S05E03)
1985 227 (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
Dundee and the Culhane (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1957 True Story (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky