foto

Pavlos Kontoyannidis

  • nar. 13.8.1950 (70 let)
    Metohi, Imathia, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 O Theos agapaei to haviari
2011 Pontioi New Generation = Neon genean
2009 Ena dentro mia fora (TV film)
2008 Nou Dou Fun Park (TV film)
2004 Ftasamee!...
2002 Alexandros kai Aiche
2000 Simitithikame (TV film)
1999 Ellines eiste Kai faineste
Eyro omeleta kai erhetai
1998 Kokkinos drakos
1989 Do re mi fa sol ada
Orkistike i nea kyvernisi - ftou sas
1988 O fakellos Polk ston aera
Sihtireia... 88
1987 Bios + politeia
Made in Greece
Oi atsides me ta roz
Červení mravenci
1986 Oi matakides
Oi pontioi
To teleio eglima
1985 Afieroma ston Aimilio Hourmouzio (TV film)
Skase xeftila
To eidolo
1984 Edo einai Valkania!
1983 O fonias
Oi epikindynoi (Mia diamartyria)
Ypogeia diadromi
1982 Angelos
Kentavron 29a
Sti zougla tis Athinas
1981 Ta tsakalia: Ena koinoniko provlima
Trohonomos... Varvara
1975 Akouste syghorianoi

TV seriály

2014 Trihes (TV seriál)
2008 Lola (TV seriál)
2006 Entimotatoi keratades (TV seriál)
Tyhi vouno (TV seriál)
2005 To kokkino domatio (TV seriál)
2004 Hires Club (TV seriál)
Horevontas me tous Zaralykous (TV seriál)
Vera sto dexi (TV seriál)
Voitheia geitonoi (TV seriál)
2002 Mama kai gios (TV seriál)
Stavloi tis Erietas Zaimi, Oi (TV seriál)
2000 Protoselidos belas (TV seriál)
Ti psyhi tha paradoseis mori? (TV seriál)
1997 Kai oi pantremenoi exoun psihi (TV seriál)
1996 Ekeines & ego (TV seriál)
1995 Dolce Vita (TV seriál)
Oi dromoi tis polis (TV seriál)
1994 Petros kai ta koritsia tou, O (TV seriál)
1993 Erhontai oi Amerikanoi (TV seriál)
To dis examartein (TV seriál)
1992 Politis Babis (TV seriál)
Tmima ithon (TV seriál)
1991 Aparadektoi, Oi (TV seriál)
Ypografi Priftis (TV seriál)
Ziteitai serial (TV seriál)
1990 Satirikon (TV seriál)
1989 To synergeio (TV seriál)
1988 Koufomata (TV seriál)
1987 Tou koutiou... ta paramythia (TV seriál)
1985 Froutopia (TV seriál)
1984 Topiki efimerida (TV seriál)
1980 Astrofengia (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Gynaikara ap' to Kilkis, I
Skase xeftila

TV seriály

1991 Ziteitai serial (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Nou Dou Fun Park (TV film)
1985 Skase xeftila

Skladatelská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1984 Edo einai Valkania!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky