foto

Géraldine Bazán

  • nar. 30.1.1983 (37 let)
    Ciudad de México, Ciudad de México, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Los Leones
2005 Hacienda del terror, La
2002 Punto y aparte
2001 V čase motýlů (TV film)
1994 Novia que te vea

TV seriály

2018 Falsa Identidad (TV seriál)
2015 Páni ráje (TV seriál)
2012 Mujer de Judas, La (TV seriál)
2010 Někdo se dívá (TV seriál)
2006 Tierra de pasiones (TV seriál)
2001 Jako ve filmu (TV seriál)
Lo que callamos las mujeres (TV seriál)
2000 Ellas, inocentes o culpables (TV seriál)
1999 Catalina y Sebastián (TV seriál)
1998 Camila (TV seriál)
1997 Mi pequeña traviesa (TV seriál)
1996 María la del Barrio (TV seriál)
1994 Buscando el paraíso (TV seriál)
1993 Divoké srdce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky