foto

Peter Myers

  • nar. 2.7.1929 (91 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Atlantský val
Hello-Goodbye
The Breaking of Bumbo
1969 Hoverbug
Kouzelný Kristián
1964 První v cíli
1963 Mystery Submarine
The Punch and Judy Man
1962 She Knows, Y'Know
1961 The Queen's Guards
Very Important Person
1960 The Day They Robbed the Bank of England
1959 Expresso Bongo
1958 Bachelor of Hearts
The Reluctant Debutante
1955 Útěk z Colditzu

TV seriály

1977 1990 (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Rogue's Rock (TV seriál)
1972 The Man Outside (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
The Unpleasantness at the Bellona Club (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1962 Richard the Lionheart (TV seriál)
Saki (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky