foto

Calvin Floyd

  • nar. 15.11.1931 (89 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1984 Nasazený špicl
1981 Spánek smrti
1977 Victor Frankenstein
1964 Faust
1962 Doba pohanská

Dokumentární

1975 Vem var Dracula?

Režijní filmografie

Filmy

1981 Spánek smrti
1977 Victor Frankenstein
1974 Sams
1970 Champagne Rose är död

Dokumentární

1975 Vem var Dracula?

Skladatelská filmografie

Filmy

1970 Champagne Rose är död
1969 Skottet

Dokumentární

1975 Vem var Dracula?

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

1982 Skulden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky