foto

Mabel Yuan

  • nar. 22.2.1987 (33 let)
    Xiangyang, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Xiao Q
2018 Hidden Man
Lobster Cop
2017 Feng yue qiao jia ren
2016 Suo yi……he hei fen jie hun le
2013 A Style of Men in Beijing

TV seriály

2017 Above the Clouds (TV seriál)
2014 Cosmetology High (TV seriál)
2012 In Love with Power (TV seriál)
Palace II (TV seriál)
2011 Palace (TV seriál)
2010 The Vigilantes in Masks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky