foto

Kathleen Michael

  • nar. 25.6.1917
    Lambeth, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.9.2004 (87 let)
    Ixworth, Suffolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Riskantní poslání (TV film)

TV seriály

1985 Screen Two (TV seriál)
1975 Ten from the Twenties (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Younger Generation (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky