foto

Jack Wohl

  • nar. 4.1.1934
  • zem. 24.8.2018 (84 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Náš syn Ronchie (TV film)

TV seriály

1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Pomáhat a chránit (S04E06)
1990 Marshall Chronicles, The (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 Saga of Sonora (TV film)

TV seriály

1986 Head of the Class (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1977 Sha Na Na (TV seriál)
1975 Manhattan Transfer (TV seriál)

Dokumentární

1974 The Horror Hall of Fame (TV film)

TV pořady

1974 Sandy in Disneyland (TV pořad)
1973 Burt Reynolds' Late Show (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1981 Miracle of Kathy Miller, The (TV film)
1977 Once Upon a Brothers Grimm (TV film)
1976 Pinocchio (TV film)
The George Burns Special (TV film)
1975 America, You're On (TV film)

TV seriály

1977 Sha Na Na (TV seriál)
1975 Manhattan Transfer (TV seriál)

TV pořady

1974 Sandy in Disneyland (TV pořad)
1973 Burt Reynolds' Late Show (TV pořad)
The CBS Festival of Lively Arts for Young People (TV pořad)
1972 Half the George Kirby Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky